Maleturniiril juhivad Tarvo Seeman ja Valeria Gansvind

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viienda vooru eel on meeste turniiril täiseduga liider Tarvo Seeman, üks punkt vähem Kaido Külaotsal.
Viienda vooru eel on meeste turniiril täiseduga liider Tarvo Seeman, üks punkt vähem Kaido Külaotsal. Foto: Arvet Mägi

Rakveres Wesenberghi hotellis jätkuvate Eesti malemeistrivõistluste viienda vooru eel on meeste turniiril täiseduga liider Tarvo Seeman, naiste turniiril on kõigis neljas voorus vaid võite tunnistanud Valeria Gansvind.


Meeste konkurentsis on üks punkt vähem Kaido Külaotsal, 2,5 punkti on Meelis Kanepil ja Olav Sepal, 2 punkti Ilja Vovkil ja Aleksander Volodinil, 1,5 punkti Andrei Šiškovil, 1 punkt Sergei Neffil ja Pavel Vorobjovil ning pool punkti Jüri Holvasonil.

Naiste turniiril on liidrist pool punkti vähem Tuuli Vahtral, 3 punkti on kogunud Regina Narva ja Leili Pärnpuu, 2 punkti Katrina Korban ja Triin Narva, 1,5 punkti Karmen Viikmaa ning pool punkti Kersti Kõrge ja Mai Narva. Kõik neli partiid on kaotanud Elvira Hanzatjan.

Täna kell 15.30 algavas viiendas voorus maletab Valeria Gansvind mustade malenditega Regina Narva vastu, meeste liider Tarvo Seeman mängib samuti mustadega Meelis Kanepi vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles