Rakvere linnajuhid lasevad õhku välja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lendav õhupall
Lendav õhupall Foto: Reuters / Scanpix

Seoses Eesti Vabariigi aastapäevale ja vastlapäevale pühendatud kelkude paraadiga toimub 24. veebruaril kell 12.30 Rakvere Avatud Noortekeskuses Torni (vana turuhoone Laada 14) õhupallide täispuhumine.

Täis puhutakse sadakond õhupalli ning puhujate hulgas on ka linnajuhid, kes soovivad kasutada võimalust õhku välja lasta.


Kell 13 algab Parkali platsil kelkude paraad, mis suundub Vallimäele.

Osa võivad võtta kõik soovijad, kusjuures korraldajad usuvad, et selleks paraadiks õnnestub osavõtjatel meisterdada hulgaliselt ka selliseid
kelkusid, mille peale tavaliselt ehk ei oskaks tullagi.

Vallimäel tutvustatakse vastlapäeva kombeid ja mänge ning mõistagi võisteldakse liulaskmises. Asja juurde kuulub ka soe tee ning võimalus osta hernesuppi.

Eesti Vabariigi aastapäeva üritused algavad Rakveres juba hommikul kell 7 lipu heiskamisega Ordulinnuse torni, järgneb tseremoonia Vabadussõja monumendi juures kell 10 ning jumalateenistus Kolmainu kirikus kell 12.

Pärast kelkude paraadi ja vastlaliu laskmisi annab kell 17 rahvamajas kontserdi segakoor Suisapäisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles