Skulptuur ohustas lapsi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Kuigi laupäeval oli Paide Vallimäel hulk lapsi ja nende vanemaid lustimas, pole selge, kuidas sai juhtuda, et paar tonni kaaluv paeskulptuur ümber kukkus.

Ajakeskuse Wittenstein juhataja Ants Hiiemaa selgitas, et ühel hetkel oli skulptuur pikali, kuid tema ei oska öelda, kas suur kivi vajus ise niiskel pinnasel pikali või keegi aitas sellele kaasa.
Hiiemaale jäi ka selgusetuks, miks skulptuuri kõrval oli tool, sest ürituse korraldajad polnud seda sinna pannud. «Miks mõni külastaja pidi selle tooli sinna viima, ei oska öelda,» sõnas ta.
Hiiemaa kahtlustab, et nõnda «naljatlesid» poisikesed, kes viisid skulptuuri juurde tooli ja lükkasid selle siis ümber. «See on aga kõigest minu arvamus,» lisas ta.
Paide linnapea Kaido Ivaski ütlust mööda käisid linnavalitsuse töötajad eile hommikul uurimas, kas linna maal paikneb veel paeskulptuure, mis võivad olla inimestele ohtlikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles