Parimad tänavakorvpallurid kogunevad Rakveresse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illimar Pilk (palliga).
Illimar Pilk (palliga). Foto: Mihkel Maripuu

Suvine tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste sari jätkub sel nädalavahetusel Rakveres.

Rakveres selgub võistkond, kes läheb Eestit esindama juuli lõpus Moskvas toimuvale suurturniirile Moscow Open, mille auhinnafond on sel aastal rekordiline 45 000 USA dollarit. «Tõenäoliselt on pääsu Moskvasse kindlustanud esimesed kaks etappi võitnud võistkond Sprite, kus mängivad Illimar Pilk, Ardi Oja, Siim Raudla ja Martin Toomas, kuigi nende totaalse ebaõnne puhul on teoreetiline edasipääsuvõimalus ka KK HITO ja Ei Emotsioon/Corle võistkondadel,»hindas võistluste üldseisu korraldaja Reigo Kimmel.

Tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste kahel esimesel etapil on osalenud kokku 133 võistkonda ja ligi 500 korvpallurit. Kõige rohkem tiime on osalenud korvpalli harrastajate sarjas, kus esimese kahe etapiga on mänginud kokku 30 võistkonda.

Rakveres peetakse sarja III etapp Põhjakeskuse parklas, mängude algus on kell 11.00 noortesarjades, kell 13.00 vanemates võistlusklassides. Info ja registreerimine veebilehel: www.tanavakorvpall.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles