Valmisid Rakvere kultuurisuve tutvustavad trükised

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnapäevad. Pika tänava laat.
Rakvere linnapäevad. Pika tänava laat. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tänavuste kümnendate, 8.-10. juunini toimuvate Rakvere linnapäevade eel valmisid Rakvere linna kultuurisuve tutvustavad trükised, mida levitatakse Rakvere Turismiinfokeskuses, linna toitlustuskohtades ja teistes avalikes kohtades.

„Rakvere suvist linnamelu ilma linnapäevadeta ei oska täna enam ette kujutadagi," ütles Rakvere linnapea Andres Jaadla. Linnapea sõnul aitab teatmik linnarahval ja külalistel Rakveres suvel toimuvaid ettevõtmisi paremini tutvustada.

Traditsiooniliselt ongi Rakvere kultuurisuvi alanud linna päevadega. Linnapäevade kava ja tegemisi on tutvustatud varasematel aastatel linnalehe, eelmisest aastast alates trükise vahendusel.

Teatmik sisaldab linnapäevade rikkalikku kava ning tutvustab olulisemaid Rakveres toimuvaid suveüritusi: teist Eesti Ööjooksu, menukat vabaõhuetendust „Noor Eesti", rahvusvahelist teatrifestivali Baltoscandalit, kuni 19aastaste noormeeste jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri, endisaegade eesti spordimeistrite-veteranide spordipidu; autohuvilistele toob Rakvere kultuurisuvi romuralli ja Porschede valgete ööde ralli.

Tänavuse Eesti Metsapealinna Rakvere - metsa väge täis ettevõtmised jätkuvad Keskväljakul peetavate Eesti raiemeistrivõistlustega, kus selgitatakse koondis, kes esindab Eestit MM-l.

Trükises leiavad kajastamist Virumaa Muuseumide suvised tegemised, kristlik suvefestival, mitmed kontserdid, näitused ja teised ettevõtmised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles