Tapa vald muudab kruusakattega tänavaid tolmuvabaks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kruusatee.
Kruusatee. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Tapa vallavalitsuse ettepanekul eraldas Tapa vallavolikogu valla selle aasta eelarvest 36 000 eurot tänavate ja teede tolmuvabaks muutmiseks.


“Iga tänav, mis tolmuvabaks saab, on suur kergendus sealsetele elanikele,” tõdes Tapa vallavanem Alari Kirt.

“Meil siin on olnud hirmus olukord aastakümneid. Oleme väga rõõmsad,” ütles Lehtses Kurge teel elav Leelo Jürimaa, kelle kodutänav äsja kõvakatte sai. Tema sõnul on liiklus nende tänaval olnud alati tihe, mistõttu ei olnud võimalik õues pesu kuivatada ega tuba tuulutada.

Praegu käivad pindamistööd Lehtses, Moel ja Tapal. Lehtses sai pinnatud Kurge tee alates raudteeülesõidust kuni asulast väljasõiduni. Moe külas korrastatakse teelõik Eesti Raudtee depoost kirdesse jäävast teeristist Paide-Tapa-Rakvere maantee poole ligikaudu 125 m ulatuses. Tapal on pinnatud Spordi tänav Õhtu pst ja Paide mnt vahelisel lõigul. Vallakeskuses pinnatakse veel Kooli tänav lõigul Õhtu pst kuni Metsa põik. Nii Lehtses kui Tapal saavad tolmuvaba katte umbes 800 meetrit teid. Tänavakatete tolmuvabaks tegemine jätkub vallavanema sõnul ka järgmisel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles