Gross on Läti ralli avapäeva järel ülinapilt liider

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross Madona rallil.
Georg Gross Madona rallil. Foto: Ray Põder

Ford Focus WRC-l sõitvad Georg Gross ja Raigo Mõlder juhivad avapäeva järel Lätis peetavat Madona rallit, kuid edestavad N-rühma Mitsubishilt sõitvat Läti paari Andis Neikšans – Maris Jekabsons vaid 0,63 sekundiga.

Ehkki 18,59 kilomeetri pikkuse avakatse võitis Venemaa paar Lukjanuk-Arnautov (Mitsubishi), kaotasid Gross-Mõlder neile vaid 4,08 sekundiga. Kaks korda järjest läbitud 6,15 km pikkusel Madona linnakatsel sõitis Gross aga mõlemal korral välja kiireima aja, edestades Neikšansit vastavalt 2,11 ja 1,14 sekundiga.

Kolmandat kohta hoiab avapäeva järel samuti lätlane Janis Vorobjovs, kes kaotab Grossile 9,89 sekundiga. Kaspar Koitla on 5., Siim Plangi 6., Rainer Aus 8., Raul Jeets 9., Sander Pärn 11. ja Egon Kaur 12. kohal.

Homme sõidetakse Madona rallil veel kuus lisakatset kogupikkusega 89,54 kilomeetrit. Madona ralli on Läti meistrivõistluste IV etapp, Eesti meistrivõistluste II etapp, Läti Michelini karikavõistluste III etapp ja Eesti Michelini karikavõistluste II etapp

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles