Starman muudab teleprogrammide asukohti

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starman muudab ööl vastu esmaspäeva teleprogrammide asukohti oma kaabelvõrgus.
Starman muudab ööl vastu esmaspäeva teleprogrammide asukohti oma kaabelvõrgus. Foto: Logitech.

Televisiooniteenuste pakkuja Starman muudab ööl vastu 11. juunit teleprogrammide asukohti oma kaabelvõrgus.

Sageduse muutus puudutab kõiki kodusid, kus Starmani kaabelvõrgu kaudu telepilti vaadatakse. Töid tehakse öösel, et kliente võimalikult vähe häirida, ning seetõttu on 11. juunil kella 00-06 katkestatud televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuste edastamine.

Analoogkaabel-TV kliendid peavad sageduse muutuse järel tegema teleril uue kanaliotsingu, digi-TV klientidel, kellel pole hommikul telepilt taastunud, on vajalik digiboksi või digiteleri tehaseseadete taastamine. Õhu kaudu leviva ning tavaantenniga vastu võetava Zuum-TV kliente sageduse muutus ei puuduta.

Kui sageduse muutuse järel puudub 11. juunil alates kella 6 hommikul mõnes kodus kas interneti- või telefoniühendus, siis tuleks teha kaabelmodemile ning vajadusel WiFi-ruuterile restart. Selleks tuleb võtta seadmed hetkeks vooluvõrgust välja ning ühendada seejärel tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles