Kaido Külaots pressis malemeistriks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Külaots (vasakul) kogus  Aleksander Volodiniga võrdselt 6,5 punkti, kuid järgnenud lisapartii võidu ja viigiga kaitses oma mullust meistritiitlit.
Kaido Külaots (vasakul) kogus Aleksander Volodiniga võrdselt 6,5 punkti, kuid järgnenud lisapartii võidu ja viigiga kaitses oma mullust meistritiitlit. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakveres lõppenud Eesti malemeistrivõistlustel õnnestus viimasel päeval eriti põnevaks läinud meeste turniiril mullust tiitlit kaitsta suurmeister Kaido Külaotsal, kes põhiturniiril noore Ida-Virumaa maletaja Aleksander Volodiniga võrdselt 6,5 punkti kogus, kuid järgnenud lisapartiides võidu ja viigiga peale jäi.

Pronksmedali teenis kuus punkti kogunud Tarvo Seeman, järgnesid Meelis Kanep (6 punkti), Olav Sepp ja Andrei Šiškov (mõlemal 5 punkti), Jüri Holvason (3,5), Sergei Neff ja Ilja Vovk (mõlemal 2,5) ning Pavel Vorobjov (1,5).

Naistest tuli teistkordselt Eesti meistriks 8,5 punkti kogunud Valeria Gansvind, hõbeda sai seitsme punktiga Leili Pärnpuu ning pronksi 14aastane Tallinna koolitüdruk Triin Narva (6,5), kellele see oli esimene medal täiskasvanute turniiril mängides.

Järgnesid Regina Narva (6,5 punkti), Tuuli Vahtra (6), Elvira Hanzatjan (3,5), Kersti Kõrge (3), Katrina Korban (2), Karmen Viikmaa (1,5) ja Mai Narva (0,5).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles