Kahel riigieksamil tuli sada täis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile toimus Paide vallavalitsuses volikogu esimehe ja vallavanema vastuvõtt tublimatele gümnaasiumiõpilastele. Sellel osales ka kuldmedaliga Paide gümnaasiumi lõpetanud Julia Kozik (vasakul), kes sai kahel eksamil 100 punkti.
Eile toimus Paide vallavalitsuses volikogu esimehe ja vallavanema vastuvõtt tublimatele gümnaasiumiõpilastele. Sellel osales ka kuldmedaliga Paide gümnaasiumi lõpetanud Julia Kozik (vasakul), kes sai kahel eksamil 100 punkti. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järvamaa gümnaasiumid jäävad tänavuste riigieksamitulemustega rahule, eriti Paide gümnaasium, mille lõpetanud Julia Kozik sai matemaatika ja uudses eesti keele riigieksamis sada punkti.

Tänavu sooritas Eestis riigieksami maksimumpunktidele 70 õpilast, neist 21 matemaatikas ja 13 eesti keeles.
Eksamikeskuse direktor Robert Lippin ütles Delfi vahendusel pressikonverentsil, et üks Narva Pähklimäe gümnaasiumi noormees sai sada punkti kolmes aines.
Kahes aines sai sada punkti viis õpilast. Peale Paide gümnaasiumi neiu Julia Koziku kõrval lõpetas kaks neist Tallinna reaalkooli, üks Tartu Annelinna gümnaasiumi ja üks Tallinna humanitaargümnaasiumi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles