Eesti sportlikem linn on Türi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvemängude põhialaks olnud kergejõustikus oli Türi esindus üks suuremaid. Pildil on kaugushüppes sooritust tegemas Joosep Lohur.
Suvemängude põhialaks olnud kergejõustikus oli Türi esindus üks suuremaid. Pildil on kaugushüppes sooritust tegemas Joosep Lohur. Foto: Andrus Kopliste / Järva Teataja

Paides nädalavahetusel toimunud 37. Eesti linnade suvemängude üldvõidu pälvis Türi linn.

Alavõidu noppis Türi kolmel alal – meeste võrkpallis, orienteerumises ja mälumängus, tennises oldi teised ja jalgrattakrossis kolmandad.

Kahel päeval osales Paides üle 750 võistleja üheksal spordialal 25-st linnast. Kaheksa osalenud suure linna (üle 10 tuhande elaniku) arvestuses võitis Rakvere, 17ne väikelinna hulgas oli parim Türi. Võistluste avapäeval võtsid jõudu ka linnade juhid.

Lõppenud nädalavahetusel toimusid ka Eesti valdade mängud, Paikusel osalesid viiekümne omavalitsuse esindajad. Suurtest omavalitsustest võitis Tartu vald, väikeste ehk kuni 2000 elanikuga omavalitsuste seas Imavere vald kolmas. Imavere valda edestasid Mäetaguse ja Kernu vald. Valdade mänge peeti 20. korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles