Rakke Rattamaratoni võitis Martin Loo

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo
Martin Loo Foto: Estonian MTB Weekend

Eesti rattamaratonide sarja Estonian Cupi neljanda osavõistluse Rakke rattamaratoni võitis Martin Loo, kes läbis 59 km pikkuse maratonidistantsi ajaga 01:57.58.

Talle jäi 6 sekundiga alla Peeter Pruus. Tänavu juba kolm maratonidesarja etappi võitnud Caspar Austat konkurendid siiski poodiumilt tõrjuda ei suutnud ning sarja üldliider ületas finišijoone kolmandana.

«Raske oli,» tunnistas maratoni võitja Martin Loo mõned minutid pärast maratoni lõppu. «Pole harjunud nii kiire sõiduga.»

Naistest oli kiireim Maaris Meier, kes finišeerus ajaga 02:23.20, olles üldarvestuses 166.

U-23 vanuserühma esimese ja üldarvestuses kaheteiskümnenda koha saavutas Rainer Neidra. Parim juunior oli Josten Vaidem Viljandi rattaklubist. Poolmaratoni võitis Kristjan Johanson, kellel kulus 36  km läbimiseks 01:21.02. Talle järgnesid Sten-Erik Ottender ja Ekke-Kaur Vosman.

Võistkondlikus arvestuses olid parimad Fixus Spordi ratturid, järgnesid Extreme Sport ja Nissan Proshop Team võistkonnad.

Naiskondadest kogus enim punkte TÜ ASK, võites seeläbi teiseks jäänud Rakke Fuji/Expert Rakvere naiskonda ja kolmandaks jäänud Gustaf Kopparberg naiskonda.

Kokkuvõttes jätkab kollases liidrisärgis suure eduga Caspar Austa, kellel on neljalt etapilt kokku 6014 punkti. Teisel kohal on üldarvestuses Sander Maasing (5969 punkti) ja kolmas on Ivo Suur. Naisratturute liider on Inge Kool, kes lõpetas Rakke maratoni naistest neljandana. Võistkondlikus arvestuses juhib pärast nelja maratoni Nissan ProShop Team, kelle edu Extreme Spordi võistkonna ees on 5 punkti. Naiskondlikult juhib pärast nelja etappi TÜ ASK, Rakke Fuji/Expert Rakvere naiskonna ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles