Aarne Mäe kirjutas parima arvamusloo

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aarne Mäe
Aarne Mäe Foto: Tairo Lutter

Reede õhtul Tallinnas toimunud pressipeol kuulutati maakonnalehtedes ilmunud parima arvamusloo autoriks Virumaa Teataja peatoimetaja Aarne Mäe.


Mäe pälvis tunnustuse mullu 11. aprillil ilmunud looga "Viru asi, sinine härg ja säärane mulk".

Kokku kandideeris maakonnalehtede parima arvamusloo tiitlile 23 artiklit, lõppvooru pääsesid ka Sakala ajakirjanik Gert Kiiler ja Viktoria Lummo Oma Saarest.

Maakonnalehtede žürii tööd juhtis BNS Grupi juhatuse esimees Anvar Samost. Žüriisse kuulusid ajakirja Maakodu peatoimetaja Meeli Müüripeal, ajalehe Viimsi Teataja peatoimetaja Annika Poldre, Rahvusringhäälingu eetikanõunik Tarmu Tammerk ja EALLi juhatuse liige Toomas Leito.

Virumaa Teataja võitis ka kujunduse hõbeauhinna alla 20 000 tiraažiga ajalehtede esikülgede kategoorias.

Aarne Mäe ütles, et kuigi otseselt ühtegi Virumaa Teataja esikülge ei nimetatud, oli diplomile trükitud eelmise aasta 7. juuni Virumaa Teataja esikülg.

Rakvere linna päevade käsitöölaadale pühendatud esiküljel oli fotomontaaž küülikutega talumehest vanaagsel Pikal tänaval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles