Üle 200 raudteelase ja raudteesõbra võistles relsirallil

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relsiralli.
Relsiralli. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Raeküla jaamas lõppes laupäeval kaks päeva kestnud ning enam kui 200 raudteelast ja raudteesõpra kokku toonud 122 kilomeetri pikkune relsiralli. Võistluse võitis eestlaste ja soomlaste ühendus Mixed Team.

Laupäeva pärastlõunal finišeerus juba kaheksas käsidresiinide võidusõit. Reede hommikul Viljandi raudteejaamast alguse saanud võistlustele sõitis raudteelasi kohale Soomest, Lätist, Leedust ja Venemaaltki. Uhke kolonnina lõpetas head füüsilist vormi nõudva võistluse 13 käsidresiini, vahendas ERR.ee "Aktuaalset kaamerat".

"Väga raske ja väsitav oli, aga see-eest väga tore. Eks see dresiiniga sõitmine pakub üksjagu  füüsilist koormust ja nõuab päris head füüsilist pingutust," tõdes võistlusel osalenud Edelaraudtee peadirektor Kalvi Pukka.

"Väga hea tunne on, sest on ainuke erakordne suvine ilm," märkis Eesti Raudtee meeskonna liige Toomas.

"Ega need haprad naisterahvad olegi teinekord nii haprad. See on nii tore üritus, et unub ära kohe see raskus," sõnas SPA Tervis meeskonna liige Pille pärast võistlust.

Käsidresiin liigub keskmiselt kiirusega 15-17 kilomeetrit tunnis. Soodsates tingimustes, hea meeskonnatöö ja tugevate pumpajate korral võib see aga ulatuda isegi 30 kilomeetrini tunnis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles