Koeru sai uue kaupluse

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile keskpäeval kogunes sadakond Koeru elanikku kaupluse ukse taha, et olla esimeste seas, kes uue poega tutvuma pääsevad.
Eile keskpäeval kogunes sadakond Koeru elanikku kaupluse ukse taha, et olla esimeste seas, kes uue poega tutvuma pääsevad. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Edukas tegutsemine Virumaal võimaldas Järva tarbijate ühistul ehitada Koeru uus kauplus, kust lisaks toidukraamile saab ka ehitusmaterjali osta.

Järva tarbijate ühistu juhatuse esimees Tõnu Uibopuu ütles, et kui üksnes raha lugeda, siis oleks kõige kasulikum investeerida suurtesse linnadesse, kuid Järvamaa ettevõttena tahavad nad anda oma panuse maakonna arengusse. «Meie usume elu võimalikusesse maal ja selleks ka siia investeerime,» lisas ta.


1200ruutmeetrise müügisaaliga kauplus on Uibopuu selgitusel ehitatud varuga ja ta loodab, et Koeru kandis elu mitte ei hääbu, vaid hoogustub. «On väga oluline, et gümnaasium siia alles jääks,» sõnas ta.


Uibopuu tunnistas, et kui Järva tarbijate ühistu aastaid tagasi Virumaale laienes, kritiseeriti neid, miks ei edendata rohkem kodumaakonna kauplusi. «Nüüd võime öelda, et laieneda oli õige samm ja Virumaalt teenitud raha saab Järvamaale investeerida.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles