Lastega koos õpivad emad ja isadki

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Kroodole pole trompet võõras pill ja ta ei hoia seda käes sugugi esimest korda. Lisaõppe kasuks otsustas ta seetõttu, et kogenud õpetaja näpunäidete abil vahepeal unarusse jäänud mängutehnikat parandada.
Riina Kroodole pole trompet võõras pill ja ta ei hoia seda käes sugugi esimest korda. Lisaõppe kasuks otsustas ta seetõttu, et kogenud õpetaja näpunäidete abil vahepeal unarusse jäänud mängutehnikat parandada. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Alates sügisest pakub Türi muusikakool õppimisvõimalust neile, kes on avastanud muusikamaailma alles täiskasvanueas või soovivad ununenud pillimänguoskusi meelde tuletada.

Muusikakooli direktorit Silja Aavikut rõõmustas, et kui mõne nädala eest oli nimekirjas vaid kaks soovijat, siis nädala alguses oli neid juba kuus. «Oleme hämmastuses, et see nii populaarseks osutus,» lisas ta.
Tegelikult pole see Türi muusikakoolil päris esimene kord koolitada laste kõrvalt ka täiskasvanuid.

Nüüd, mil muusikakool asub uues avaras majas, on ka plaanid suuremad, seetõttu sündiski otsus avada alanud õppeaastal jälle täiskasvanute osakond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles