Autosportlased testivad Audru ringrada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru ringrada.
Audru ringrada. Foto: Ants Liigus

Laupäeval ja pühapäeval jätkub sõiduautode Erki Spordi superkrossi karikasari võidukihutamistega uue näo saanud Audru ringrajal.

“Kasutame võidusõidul elektroonilist ajavõttu ja mõlemal päeval saab meie kihutamisi vaadata internetiaadressil www.motorresults.com,” rääkis Erki Spordi pealik Eiki Eriste. “Käisin uuel rajal Volgaga kihutamas ja sain võimsa elamuse. Ringraja projekteerija Tarmo Sulger on teinud väga korraliku töö.”

Ringrajavõistlusel kihutavad peale tavapäraste võistlusklasside (noored, 2WD, Classic RWD, 2WD ja 4WD vabaklass ning rahvakross) veel Volgad ja Ladad Läti sarja “Merevaigust Volga” kuuendal etapil ning Estfieldid ja ajaloolised vormelautod sõidavad Erki Spordi karikasarja arvestuses.

Kuue etapi järel on superkrossi karikavõistluste liidrid Kairo Kallas (2WD), Kauri Metsaots (Classic RWD), Erki Külvi (2WD vabaklass), Margus Suigusaar (4WD vabaklass) ja Ivo Uutar (rahvakross).

“Usun, et eriti põnevaks läheb 2WD vabaklassis ja superfinaalis, kuhu pääsevad koos superkrossiautodega sõitma ringrajale spetsialiseerunud autosportlased,” märkis nädalavahetuse võistluste direktor Peeter Raudsepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles