Klientidele poodide lühem lahtiolekuaeg korda ei lähe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RR Lektuse kauplus Meie Tamsalus.
RR Lektuse kauplus Meie Tamsalus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Poodide lahtiolekuaega ei ole lühendanud mitte ainult suured kaubanduskeskused, vaid ka väikesed maapoed.


Enamikku kliente see ei mõjuta, mõni pole muutust isegi märganud.

RR Lektus ASile kuuluv Tamsalu Meie pood on veebruari algusest lahti tunni võrra vähem: nädala sees on poe uksed avatud varasema kella seitsme asemel kuueni, laupäeval ja pühapäeval alustab pood tegevust mitte kell kaheksa nagu varem, vaid üheksa ajal.

Kaupluse lühem lahtiolekuaeg ei paista aga klientide jaoks suurt rolli mängivat. Näiteks poodi külastanud Aare Maalik polnud muutust tähelegi pannud.

Pealegi rääkis Maalik, et tema nii hilja poes nagunii ei käi, ning ta arvas, et ka teised kauplused ei peaks kella kümneni lahti olema.

"Mis see kiire asi on, mida nii hilja vaja läheb? Võib-olla kobad taskuid ja suitsu ei ole, aga mina suitsu ei tee ja pole selle järele ka vajadust," mõtiskles Aare Maalik.

Ta lisas, et tema pärast võib pood pühapäeviti kas või kinni olla, sest kui poes käib üks-kaks inimest, kas selle pärast tasub siis uksi lahti hoida.

Sirje Tammekänd ütles, et eks poe lühem lahtiolekuaeg vahel häirib, samas on Tamsalus teisigi kauplusi, kus saab sellisel juhul käia, ilma millestki ei jää.

Anna Talts oli aga seda meelt, et see on täiesti normaalne ja poed ei peagi nii kaua lahti olema.

Vastust sellele, miks on RR Lektusele kuulu­va poe lahtiolekuaegu kärbitud ja kas samuti on talitatud mõnes teiseski samale ettevõttele kuuluvas kaupluses, Virumaa Teataja ei saanud.

RR Lektusest küll tänati huvi eest nende firma vastu, kuid keelduti kommentaaridest.

Ka ei vastatud küsimusele, mis põhjustel on ettevõttele kuuluv Koidu pood Tamsalus tegevuse päriselt lõpetanud.

ASi Helter-R tegevjuht Kalev Kivipalu ütles, et Helteri kaupluste lahtiolekuaegu lühendatud ei ole.

"Mai alguses läheme hoopis tavapäraselt üle pikemale suvisele lahtiolekuajale," lubas Kivipalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles