Galerii: Rakveres rammis auto spordikeskust

virumaateataja.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi

UUS: 1988. aastal sündinud noormees sõitis BMWga Rakveres sisse spordikeskuse jõusaali poolsesse otsa.
Rakvere politseiosakonnast öeldi Kuku raadio uudistele, et õnnetus juhtus eile õhtul kella üheksa ajal.

Inimesed õnnetuses viga ei saanud. Politseist lisati, et autojuht oli kaine, kuid õnnetuse asjaolud on selgitamisel. Kinnitamata andmetel ei olnud auto roolis viibinud vene keelt kõnelenud noormehel juhiluba ja masin oli kindlustamata ning registrisse kandmata.

Sündmuspaigal käinud Rakvere abilinnapea Ain Suurkaev ütles, et esmapilgul tundus, et hoone kahjustused pole kuigi suured. Seejärel tuli aga välja, et seina sisse tekkinud praod ähvardasid edasi liikuda.

Öösel kutsuti kohale ehitusmehed ja kraana, paika tuli panna lagede toed. Abilinnapea lisas, et hoone pole hetkel varisemisohtlik, kuid ees ootavad suured tööd, sest ära tuleb lõhkuda üks sein ja teine korrus tuleb toestada.

Kui kalliks kogu ettevõtmine läheb, on praegu vara öelda. Lisaks selgub pärast pühi, kes kahjud korvab. Hoone on kindlustatud. (VT/Postimees.ee)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles