Pallimänguliigas selgusid parimad korvpallikoolid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haljala gümnaasium (rohelises) oli korvpallis ja teistelgi aladel kolmas. Pildil palliga Karel Kullerkupp.
Haljala gümnaasium (rohelises) oli korvpallis ja teistelgi aladel kolmas. Pildil palliga Karel Kullerkupp. Foto: Arvet Mägi

Koolinoorte pallimänguliiga "Võrgud sahisema" esimeses vahevoorus tuli võitjaks Rakvere põhikool, Mäetaguse põhikooli võistkond oli teine ning Haljala gümnaasium kolmas.


Vahevoorudeni jõudnud Virumaa koolinoorte pallimänguliigas "Võrgud sahisema" peeti nädala keskel Rakvere spordihallis sarja seitsme tublima kooli osalusel võistlusi, milles peatähelepanu korvpallimänguoskustel.

Üldvõitjaks tulid 31 punkti kogunud Rakvere põhikooli poisid, kes olid parimad nii korvpalliturniiril kui korvpallielementidega teatevõistluses ning said teise koha viktoriinil.

Võidu sepistasid oma õpetaja Märt Raami juhendamisel Karl-Gustav Kello, Sten Kuber, Martin Metsis, Jagmar Kraav, Risto Arumäe, Mikk Kello, Ken Kuber ja Kenert Müür.

Lääne-Virumaa koolidest võistles edukalt kolmanda koha saanud Haljala gümnaasium, kes kogus 24 punkti, jäädes vaid ühe punktiga maha teise koha saanud Mäetaguse põhikoolist. Haljala poisid olid kolmandad kõikidel kavas olnud aladel, Mäetaguse tiim aga võitis viktoriini ning oli teine korvpallimängus.

Haljala gümnaasiumi esindasid Tauri Meremaa, Lauri Mets, Kender Uukivi, Rudolf Sten Tamberg, Karel Kullerkupp, Randel Rainer Lille, Magnus Vainumäe, Christopher Kreek, juhendajateks õpetaja Meelis Kari ning treener Raivo Tribuntsov.

Pallimänguliiga korvpalliteemalises vahevoorus sai kokkuvõttes neljanda koha Jõhvi gümnaasium, viies oli Tapa gümnaasium, kuues Kiviõli vene gümnaasium ning seitsmes Narva eesti gümnaasium. Vahevooru pääsenud Vinni-Pajusti gümnaasium loobus osalemast.

"Hea vaheldus lastele, võistlus paneb neid usinamalt harjutama," ütles Narva eesti gümnaasiumi õpetaja Georg Suurvarik Virumaa koolilaste ühist pallimänguliigat tunnustades.

"Huvitav võistlus, nõuab poistelt mitmekülgsust ning annab kõikidele võimaluse, sest võisteldakse ju nii korvpallis kui ka jalgpallis," lisas omalt poolt võiduka Rakvere põhikooli õpetaja Märt Raam. "Täna olime meie paremad, sest poisid käivad korvitrennis, aga järgmisel korral võidab võibolla juba mõni teine kool, kus jalgpallimäng suures aus."

Rakvere spordikeskuse korraldatava pallimänguliiga "Võrgud sahisema" teine vahevoor peetakse 8. aprillil Sillamäel, siis panevad samad koolid kaalule oma jalgpallimänguoskused.

Superfinaal on kavas 29. aprillil Rakveres, siis selgub võistlussarja tänavuse hooaja parim kool.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles