Selgusid Rakvere Teatri publiku lemmikud

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publikulemmikute autasustamine.
Publikulemmikute autasustamine. Foto: Rakvere Teater

Sisehooaja lõppedes kuulutas Rakvere Teater välja traditsioonilise publikuküsitluse, et selgitada välja vaatajatele enim meeldinud lavastus ning nais- ja meesnäitleja. Oma arvamuse ütles välja ligi seitsesada teatrikülastajat.

Häälte tulemused avalikustati 16.juunil „Maailma otsas“ esietendusel. Publiku lemmiklavastuseks on Jaanus Rohumaa lavastatud „Maailma parim küla“. Meesnäitleja kategoorias sai enim hääli Üllar Saaremäe ja naisnäitleja lemmiku tiitliga pärjati teist aastat järjest Saara Kadak. 

Üllar Saaremäe on töötanud Rakvere Teatris alates 1996. aastast olles teatris nii kunstiline juht, lavastaja kui näitleja. 2015. aastal meeldis Üllar publikule enim Eemeli Toropaineni osas lavastuses „Maailma parim küla”.

Saara Kadak liitus Rakvere Teatriga 2013.aastal. 2015. aastal kuulusid Saara rollide hulka Malvina lavastusest „Buratino”, Telediktor ja Lendav Ingel lavastusest „Maailma parim küla” ja Julian Baffin lavastusest „Must prints”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles