Tarvas kogub korvpalliväge

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalliklubi Rakvere Tarvas trenn.
Korvpalliklubi Rakvere Tarvas trenn. Foto: Madis Šumanov

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas on korduvalt mõista andnud, et sel hooajal saab tiimis näha ohtrasti Eestimaa mängumehi ja kohalikke noori. Saalihooaeg on kohe kohe käes, ning korvpallifännide huvi Tarva tegemiste vastu juba päris suur.

Praeguseks hetkeks on Tarva nimekirjas kaks leegionäri. Juba tuttav mängumees David Haughton ning 23-aastane ameeriklane Marcus Byrdi. 201 cm pikkune ääremängija tegi ülikoolikarjääri jooksul enam kui pooled visked kolmesejoone tagant ja kogus lõppenud hooajal NCAA kõrgeimas divisjonis keskmiselt 10,8 punkti, 3,8 lauapalli ja 1,5 resultatiivset söötu.

Koostöö jätkub Mario Paistega. Käed on löödud veel kohalike noormeeste, Oliver Metsalu ja Tõnis Peiliga. Samuti on meeskonna nimekirjas koha leidnud Siim-Markus Post Jõhvist. Treeningutel osaleb juba möödunud aastast tuttav Erik Kaasik.

Tarva korvpallurid alustasid treenimist 15. augustist. Saalis on käinud mitmed kohalikud ja ka kaugema kandi noormehed, kellest kindlasti osad ka meeskonda pääsevad. BC Rakvere Tarvas mänedžer Madis Šumanov loetles mitmeid nimesid. Näiteks Lauri Mets, Sten Saaremäel, Artur Konotsuk, Allan Ehte, Karl-Gustav Kello, Kristjan Kruusimaa ja Arvan-Johannes Lippasaar.

“Noori on palju, kes meestega koos trenni teevad. Kodukoha hõngu on palju tunda. Lahe, kui see tiim niimoodi käima läheks,” kõneles Šumanov.

Juba traditsiooniks saanud hooajaeelne Tarva sõprusturniir toimub 23. ja 24. septembril. Sel aastal osalevad lisaks korraldajameeskonnale Pärnu, TTÜ ja Tallinna Kalevi meeskond.

Enne seda saavad mehed kokkumängu harjutada mitmes sõprusmängus. 10. septembril võõrustatakse Tallinna Kalevi tiimi, 15. septembril võetakse käsile Tartu Rock.

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas mängumehed osalevad ka 3. septembril toimuval Põhjakeskuse spordi- ja tervisepäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles