Selgusid Kossuliiga karikavõistluste esimesed vastased

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna loositi Virumaa Teataja toimetuses Lääne-Virumaa Kossuliiga karikavõistluste esimesed vastased.

Esimeses ringis lähevad vastamisi kaks Rakvere spordikooli meeskonda: BC Tarvas/Rakvere SK I ja BC Tarvas/Rakvere SK II. Võitja läheb teises ringis kokku Simuna SKga. Veerandfinaalivastasena on ootamas juba RLV Massive.

SK Rakke ja esiliiga uustulnuka Sõmeru parem saab teises ringis rinda pista Kadrina Karude meeskonnaga.

Simuna Ivax ja Rakvere Tööriistamarket saavad fortuuna tahtel järgmisesse ringi platsil rassimiseta. Simuna teise ringi vastaseks on meistriliigas debüüti tegev Võsu tiim. Tööriistamarket asub teises ringis rinda pistma meeskonnaga 1JVBR.

Hulja ning Ilves Transpordi võitja saab teises ringis kokku Virumaa PK tiimiga.

Vastasseisu SK KNT ning SK Aaspere/WT Group parem läheb teises ringis piike murdma BGM Ehitusega. Veerandfinaalis ootab ees Väike-Maarja Päästekool.

Esimeses ringis kohtuvad Lääne-Virumaa esiliiga meeskonnad. Teises ringis liituvad meistriliiga tiimid. Koha otse veerandfinaali võitlesid välja möödunud aasta karikamängude võitja RLV Massive ja meistriliiga parim Väike-Maarja Päästekool.

Esimese ringi mängud peavad olema peetud 2. oktoobriks. Parim selgub kahe kohtumise tulemusena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles