Kultuuriminister ja riigikogu liikmed lõid kaasa talgutel

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriminister Indrek Saar osales talgutel Tapal, kus korrastati Rutka matkaraja lõiku. Foto on illustratiivne.
Kultuuriminister Indrek Saar osales talgutel Tapal, kus korrastati Rutka matkaraja lõiku. Foto on illustratiivne. Foto: Erakogu

Reedel osales kultuuriminister Indrek Saar talgutel Tapal, kus korrastati pooleteise kilomeetri pikkust Rutka matkaraja lõiku. Matkarajal parandati sildu ja purdeid, raiuti võsa.

Riigikogu liikmed Siret Kotka ja Andre Sepp aga võtsid koos Rakvere gümnaasiumi ja Rakvere reaalgümnaasiumi noortega osa vabatahtlike ja kogukonnapraktika päevast puhta vee teemapargis, kus peamine töö oli ratastooliraja ja selle ümbruse võsast puhastamine.

4. novembril, rahvusvahelise vabatahtlike kaasajate päeva eel, osalesid riigikogu liikmed ja ka mõned ministrid talgutel ja muudes vabatahtlikes ettevõtmistes kaheksateistkümnes paigas üle Eesti. Neid võtsid vastu vabaühendused ja avaliku sektori asutused, kes tutvustasid ühtlasi oma organisatsiooni tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles