Päevapilt: Rohuaia lasteaed tegi munakarpidest taaskasutusjõulupuu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädal tagasi kolmapäeval valmistasid Rakvere Rohuaia lasteaia õpetajad lõunatunni ajal usinalt oma maja aatriumisse munakarpidest jõulupuud.

Vaikset tundi pidavad lapsed olid oma panuse juba andnud: igaüks tõi kodust munakarpe, mis rohelise värviga üle võõbati ja mida nüüd valminud puult saab üles otsida. Õpetajad pakkusid, et munakarpe on 220 lapsega lasteaia puul viis-kuussada.

Rakvere Rohuaia lasteaia direktor Ene Nool ütles, et jõulupuu autor on internet. “Meie õpetaja Marika Kink nägi sellist jõulupuud ja see mõte läks kohe meie meeskonnas töösse,” sõnas Nool.

Direktor ütles, et taaskasutusmaterjalist tehtud kuusk ja ehted kannavad ideed, mis nende majas oluline. “Oleme keskkonnasäästmise oma maja asjaks püüdnud teha. Tähtis on see, et keskkonnasäästlikul hoonel oleks ka sisu,” lausus Nool. Kuuseehted on samuti taasakasutus, need on lõigatud välja vanadest jõulukaartidest.

Kuigi lapsed on kuuse heaks kiitnud, toodi lasteaeda ka metsast pärit jõulupuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles