Saara Kadaku ja Märt Piusi perre sünnib laps

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Pius ja Saara Kadak.
Märt Pius ja Saara Kadak. Foto: Erlend Štaub/Elu24

Rakvere teatri näitlejat Saara Kadakut niipea laval ei näe: näitlejanna on alates detsembrikuust lapsepuhkusel. Uut ilmakodanikku on Saara Kadaku ja Märt Piusi perre oodata märtsis.

Teatri mängukavast läks maha kaks lavastust, kus mängis Saara Kadak: “3 õde” ja “Must prints”. Lavastuses “Ausammas” võtab Saara Kadaku rolli üle Silja Miks, lavastuses “Astuge edasi!” mängib Pamela rolli Jaune Kimmel. ““Buratino” läks meil nii-öelda riiulisse ehk mitte päris maha, aga ootele,” kommenteeris Rakvere teatri turundusspetsialist Laila Talunik.

Mis puutub Saara Kadaku osatäitmisse seriaalis “Siberi võmm”, siis tõenäoliselt jätkab neiu Kotkas õpinguid välismaal ning on mõnda aega ekraanilt ära.

Detsembrikuus saab Saara Kadakut kuulda erikülalisena laulmas Rolf Roosalu kontserdituuril “Jõuluootus”, mida saab 22. detsembril kell 19 kuulata Rakvere Kolmainu kirikus.

Rakvere teatris on praegu lapsehoolduspuhkusel veel näitlejad Maarika Mesipuu-Veebel ja Natali Väli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles