Naise tee äärde abitult lamama jätnud bussijuht sai kinga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M.K Reis-X buss
M.K Reis-X buss Foto: M.K Reis-X koduleht

Läinud reedel jättis Kiviõlist Rakvere lihakombinaati töötajaid vedanud ettevõtte M.K.Reis-X bussijuht hätta palavuses end halvasti tundnud inimese.

Selle nädala alguses lõpetas bussifirma südametu juhiga töösuhte.

Üks Rakvere lihakombinaadi töötaja kirjeldas sotsiaalmeedias šokeerivat olukorda, kuidas reede varahommikul veidi peale viit hakkas Sonda ja Uljaste vahelisel metsateelõigul üleköetud bussis paha keskealisel naisterahval.

Naine palus juhil buss kinni pidada, kuid tulutult. Buss jäeti seisma alles siis, kui üks meeshääl teatas, et inimene on põrandal.

Mingit abi juht inimesele ei osutanud, kaasreisijad talutasid ta välja, küsiti ainult, kas kutsuda kiirabi.

“Halvas seisus naine lubas seda ise teha, aga sellises olukorras ei suutnud ta oma võimeid enam adekvaatselt hinnata,” kirjeldas pealtnägija.

Seejärel sõitis bussijuht edasi, jättes abi vajava naise varahommikusel tunnil metsa vahele looduse ja tevisehäire meelevalda.

Pealtnägija sõnul tuli samal ajal tagant sama firma teine buss, mis veab töötajaid samuti Rakveres asuvasse JELD-WEN-i.

“Nähes ees seisvat bussi, oli bussijuht hoo maha võtnud ja soovis abi anda. Kui aga ­esimene buss lahkus, sõitis ka tema edasi, kuid märkas õnneks tee ääres lama­vat naist. Buss peatati, kutsuti kiirabi ja oodati ära meedikud, kellele abi vajaja üle anti,” kirjeldas töötaja.

Lihakombinaadis räägitakse ka sellest, kuidas ­samasse bussi on oksendatud, sest palavas salongis on noormeestel paha hakanud.

Bussifirmast M.K.Reis-X vastati lakooniliselt, et ­praeguseks on lõpetanud selle bussijuhiga tööleping, ning ettevõte ei soovinud juhtumit rohkem kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles