Tehnilised probleemid võivad jätta Rakvere teatrikino ekraani mitmeks päevaks pimedaks

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teatrikino. Pilt on illustratiivne.
Rakvere teatrikino. Pilt on illustratiivne. Foto: Kasper Mäe

Alates eilsest ei saa Rakvere teatrikinos filmi vaadata. Rakvere teatrikino juht Merili Räitsak avaldas lootust, et ehk saavad tehnilised probleemid lahendatud lähipäevadel. “Loodame ise ka, et nädalavahetuseks saavad asjad korda, aga päris garantiid anda ei saa. Tehniliste probleemide põhjus on veel ebaselge, otsime viga," ütles Räitsak.

Kinojuhi sõnutsi on seanssidele ostetud päris hulga pileteid – kinos peaks näidatama hittfilmi, on ka esilinastuse aeg. Lisaks on lapsed juba koolivaheajal.

Piletite ümbervahetamiseks või tagasiostuks palub teatrikino pöörduda kohviku teenindajate poole. Pileteid ostetakse tagasi ka digitaalselt.

Selle kohta, kas kino sulgemise põhjus võib olla seotud ka sellega, et kinos on aken katki ja sinna on pandud ohutuslindid, ütles Räitsak, et see on neil niimoodi juba pikemat aega. "Klaas purunes iseenesest, nüüd ootame uut," sõnas teatrikino juht. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles