Kassikrõbinad kinkekotis tekitasid lõbusat elevust

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Ööjooksu kinkekotis leidus näksimise kõrval ka pakike kassikrõbinatega. Kuigi õhtujuht mainis korduvalt, et auhinnakotis on muu hulgas kassikrõbinad, juhtus kuulu järgi sedagi, et nii mõnigi inimene asus neid pimedas kogemata pähklite pähe nosima.

10 kilomeetrit jooksnud rakverlanna Eva Poolma Luige sõnul mõtles ta esialgu, et tegemist on naljaga. “Lõbus ju. Ma selle peale ei mõelnudki, et neid sööma peaks hakkama. Ma ikka vaatan, mis ma suhu panen. Kriisati, et kassitoit on pakis. Väga vahva, et selline asi ka kotis oli,” rääkis naine, kes krõbinatega tuttava kassi rõõmustas.

Kadrinast pärit pikamaajooksja Cris Poll avas kinkekoti alles pühapäeval. “Ma olin juba uudistest kuulnud, et kassikrõbinad on kotis. Ega ma neid seal öösel sööma ei oleks hakanud. Väga tore ju. Mu vanaemal on ka kass. Jälle asi, mis kõigile meelde jääb,” kõneles Poll ja kiitis, et tegemist oli vinge kotitäie kraamiga. Mees loetles, et kotis oli mitu pudelit jooki, õun, energiabatoon ning paar šokolaadi. “See oli rikkalik. Kassitoidu saab kass ja muud asjad olid endal tarbitavad,” lisas ta.

10-kilomeetriselt võistlusmaalt lõpuotsas saabunud kohalik naine Eha Janno tunnistas, et tema finišeerides olid kilekotis vaid kupongid ja muud kraami jagati kastidest. “Inimesed seisid sabas. Mina võtsin õuna ja vee. Ühes sabas räägiti, et saab kassitoitu, aga mina lõin käega. Kummaline,” rääkis Janno.

Peakorraldaja Marko Torm tõdes, et ööjooks on tänu kassikrõbinatele saanud tublisti ägedat kajastust. “Tootenäidiseid oli erinevaid,” lausus korraldaja ja nimetas muudki inimesele mittesöödavat kraami, nagu on šampoon, külmageel. “Seal ikka oli manti. See kajastus ongi huumoriga pooleks. Meie meeskonna tüdrukud proovisid võistluskeskuses, et mis maitsega need krõbinad on, aga ise rohkem kedagi ei tea, kes kassikrõbinaid söönud oleks. Loodan, et selle toote tarnijal läheb hästi,” rääkis Torm, naeratus suul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles