Rakvere lihakombinaat toob turule kõrge lihasisaldusega sarja Lihakas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui tänavu aasta alguses tõi Maag lihatööstus turule Rannarootsi kaubamärgi all kõrge lihasisaldusega vorsttoodete sarja Ehe, lubades tootes sajaprotsendist lihasisaldust, siis nüüd alustab ka Rakvere lihakombinaat kõrge lihasisaldusega vorsttoodete müüki.



Uus sari Lihakas sisaldab 75% liha ning on ilma maitse- ja lõhnatugevdajateta. Sarjas tuleb müügile kolm uut ülesuitsutatud toodet: viiner, lastevorst ja suitsujuustuvorst.

Rakvere lihakombinaadi turundusdirektori Triin Lõokese sõnul on nii kõrge lihasisaldusega viinerid ja keeduvorstid seni ettevõtte tootevalikust puudunud. “Uued tooted on mõeldud nõudlikule tarbijale, kes on seni võib-olla vältinud vorsttoodete ostmist ja eelistanud liha ning sinki,” ütles Lõoke. Ta lisas, et Rakvere usub Lihaka sarja edusse just seetõttu, et lihasisaldus on kõrge, kuid pole viidud maksimumini, tänu millele on võimalik hoida hinnatase tarbija jaoks taskukohasena.

Peale liha annab Lihaka keeduvorstidele maitset lepasuits ning juustuvorstile lisab nüanssi suitsujuust.

Uuringufirma Nielseni 2011. a andmetel kuulub Rakvere lihakombinaadile üle 50% viineriturust ja 44% keeduvorstide turust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles