Tapal venis kohati kütteperioodi algus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa valla vapp.
Tapa valla vapp. Foto: Graafika

Tapal jäi osa elamuid ja asutusi kütteta veel umbes ööpäevaks pärast 15. oktoobril välja kuulutatud ja juba eelnevalt kahe nädala võrra edasi lükatud kütteperioodi algust.

“Mingit katastroofi ei ole,” väitis Tapa abivallavanem Andrus Freienthal. Ta selgitas, et osas linna põhjapoolsetes hoonetes viibis soojaga varustamine, sest uute torustike katsetamisel ilmnesid mõningad tehnilised probleemid ja lekked, mis enamjaolt kiiresti parandati. Üleeile õhtuks tagati toasoe ka seal piirkonnas.

Eilse seisuga valitses jahedus veel üksnes Tapa linnaraamatukogu hoones ja 3-4 eramus, kus probleem leiab Termoring OÜ juhatuse liikme Aleksander Sile kinnitusel lahenduse nädala lõpuks, see sõltub ehitusfirma jõudlusest.

“Üsna külmavõitu on, aga saame hakkama,” ütles Tapa linnaraamatukogu juhataja Kersti Burk. Nemad kasutavad kabinettides sooja saamiseks elektriradiaatoreid, mistõttu olukord kõige hullem ei ole.

Freienthali sõnul võib veel mõnes majas esineda paaritunniseid soojakatkestusi ka edaspidi, kui uutele soojatorustikele ümber lülitatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles