Raskejõustikualade meistrid ja medalistid selgusid Tapal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa maadleja Teet Roosimägi (sinises) võitis pronksi vabamaadluses.
Tapa maadleja Teet Roosimägi (sinises) võitis pronksi vabamaadluses. Foto: Arvet Mägi

40 kg oli võidukas Tuule Sireli Mäe (Tudu), alistades finaalis Karksi-Nuia tüdruku Anželiika Luige.


Tapal Eestimaa spordiliidu (EMSL) Jõud meistrivõistlustel said Lääne-Virumaa sportlased 19 medalit maadlusaladel ning ühe sangpommi mitmevõistluses.

Nädalavahetusel Tapa spordikeskuses peetud EMSLi Jõud raskejõustikualade meistrivõistlustel jahtis kreeka-rooma maadluses, vabamaadluses, naistemaadluses, tõstmises ja sangpommi mitmevõistluses tiitlit ligi kakssada sportlast tosinast maakonnast.

Lääne-Virumaa oli tugevalt esindatud maadlusaladel. Nii jäeti kreeka-rooma maadluses koju pooled väljajagatud esikohtadest - kuldmedaleid jagus viiele noormehele.
Kehakaalus kuni 42 kg oli parim Taaniel Piiskoppel (Kadrina), kes alistas finaalis Põltsamaa maadleja Sander Saare, kuni 46 kg oli võidukas Ivan Belikov (Tapa), võites finaalis Koeru poissi Cen Trossmanni.

Kehakaalus kuni 55 kg võttis võidu Rainer Viilveer (Tapa), kes sai finaalis jagu Põltsamaa maadlejast Ander Vaherist. Kehakaalus kuni 60 kg tuli EMSLi Jõud meistriks Rainer Altmäe (Tapa), võites finaalis Marek Lainelat Vana-Vigalast.

Viies esikoht tuli kehakaalus kuni 84 kg, kus oli parim Siim Mäe (Tudu), teise koha sai selles kaalukategoorias Elari Piksar (Tapa) ja kolmanda Pavel Kondakov (Rakvere).

Teisele kohale maadles Jolan Ševtsov (Tapa) raskekaalus ja kolmandale Andrei Bitjutski (Tapa) kehakaalus kuni 96 kg.

Naistemaadluses jäi koju üks esikoht: kehakaalus kuni
Kehakaalus kuni 48 kg oli Laura Kallas (Sakura) teine, kolmanda koha said kehakaalus kuni 55 kg Olga Koroleva (Tapa) ning kehakaalus kuni 63 kg Rahel Kallas (Sakura).

Vabamaadluses läänevirulased tiitlivõiduni ei küündinud, kuid see-eest võideti arvukalt teisi medaleid. Hõbedale maadlesid kehakaalus kuni 50 kg Martin Põdersalu (Tudu) ja kehakaalus kuni 74 kg Kaarel Aupaju (Tapa), pronksile kehakaalus kuni 60 kg Rainer Altmäe (Tapa), kuni 74 kg Teet Roosimägi (Tapa), kuni 84 kg Siim Mäe (Tudu) ja kuni 96 kg Andrei Bitjutski(Tapa).

Sangpommi mitmevõistluses tõi Lääne-Virumaale hõbeda kehakaalus kuni 68 kg võistelnud Enno Tiits, kes tõukas 24kilost sangpommi üles 23 korda ning rebis 103 korda.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles