Tänane Eesti-Armeenia jalgpallimäng toodi Rakveresse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Kolmapäeval, 1. aprillil kell 18 kohtub Eesti jalgpallikoondis 2010. aasta MM-valiksarjas Armeeniaga.


Et Eesti Jalgpalli Liit tegeleb Tallinnas A. Le Coq Arenal endiselt jalgpalliväljaku ülessulatamisega, siis otsustati Rakvere spordikeskuse teatel viimasel hetkel tuua kohtumine Rakvere linnastaadionile.

"Meil käib lume sulatamine kiiremini, sest varusime juba aegsasti spordikeskusele vastava uuendusliku tehnoloogia," lausus Rakvere spordikeskuse direktor Erich Petrovits.

Lumekihi paksus pole hetkel üle kümne sentimeetri ja umbes kella kaheks pärastlõunal peaks kõik juba olema tipp-topp korras ning piirid maha märgitud."

Direktori sõnul pääsevad tribüünile istuma esimesed kaks ja pool tuhat pealtvaatajat. Järgmised kaks ja pool tuhat inimest mahutatakse kõrvalasuvasse Rakvere spordihalli, kuhu on paigaldatud mängu paremaks jälgimiseks suured ekraanid. Spordihallis on ka eraldi VIP-tribüün Eesti ja Armeenia poliitikutele, töötab kohvik.

Kõik ülejäänud pealtvaatajad mahutatakse Rakvere spordihalli autoparklasse, kuhu hetkel paigaldatakse koostöös Rakvere Metsamajandiga puidust istepinke.

Parklas saavad inimesed vutimatšile kaasa elada läbi valjuhääldite Eesti Raadio otsereportaaži vahendusel.

Lääne-Viru koolide õpilased, kes osalesid tänavu Rakvere Spordikeskuse ja Eesti Jalgpalli Liidu koostöös korraldataval koolinoorte pallimänguliigas "Võrgud sahisema", lubatakse staadionitribüünile mängu jälgima eelisjärjekorras ja tasuta.

Eesti Jalgpalli Liit soovitab publikul Rakvere staadionil toimuvale Eesti - Armeenia mängule tulla varakult ning kasutada liiklusummikute vältimiseks ühistransporti.

Eesti Jalgpalli Liit soovib kõigile meeldivaid vutielamusi ning rõhutab, et kõik eelpool mainitu on pealtvaatajate ja mängu parema korraldamise huvides.

Kolmapäevase Eesti - Armeenia kohtumise pääsmed hinnaga 300 krooni on müügil Piletilevis. Rakvere staadioni väravad avatakse kell 16.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles