Jäneda naiskond mängib saalihoki finaalis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste saalihoki.
Naiste saalihoki. Foto: Arvet Mägi

Eesti saalihoki meistrivõistlustel osalevatest Lääne-Viru võistkondadest on naisteliiga poolfinaalmängudest finaali jõudnud Jäneda naiskond, pronksi asub püüdma Tamsalu EBE.

Jänedalaste kolme võiduni peetav kullaheitlus Saku Fortuna naiskonnaga läheb lahti 5. aprillil Tallinnas, kordusmäng on 11. aprillil algusega kell 12 Tapa spordihoones. Pronksimäng Tamsalu EBE ja Paide-Järva naiskonna vahel peetakse Jõgeval Virtuse spordihoones 11. aprillil.

Meeste teises liigas jõudis poolfinaali Tapa SHK meeskond, kes lõuna grupi põhiturniiri lõpetas kolmanda kohaga ning veerandfinaalis alistas tulemusega 7:3 SEB I võistkonna. Poolfinaalis, mis peetakse 4. aprillil Tallinnas, on tapalaste vastaseks SEB II võistkond.

Meeste teise liiga lõuna grupis lõpetas Kunda Nordic Tsement põhiturniiri seitsmenda kohaga, Näpi SHK oli üheksas.
Meeste esiliigas kaotas põhiturniiril kaheksa hulka jõudnud Tamsalu Bullit/Team Exel veerandfinaalis skooriga 2:9 Jõgeva SK Tähe II võistkonnale ning sai meistrivõistlustel kaheksanda koha.

Meeste meistriliigas lõpetas Jäneda SK tänavused tiitlivõistlused kaheksanda kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles