Lihakombinaati tassiti tühjaks, politsei sai jälile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere lihakombinaat.
Rakvere lihakombinaat. Foto: Arvet Mägi

Rakvere lihakombinaadis on pikema aja jooksul varastatud tonnide viisi toodangut, kuid nii prokuratuur kui ka ettevõte on kommentaaridega uurimise huvides kitsid.

Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Mari Luugi sõnul on alustatud kriminaalmenetlust, et kontrollida, kas ühes Lääne-Virumaa ettevõttes on omastatud ettevõtte toodangut.

“Kriminaalasi on kohtueelses menetluses, midagi täpsemat hetkel, arvestades uurimise staadiumi, öelda ei ole võimalik,” kirjutas ta toimetusele saadetud kirjas, märkides, et sündmuse asjaolud on selgitamisel.

Rakvere lihakombinaadi turundusjuht Triin Lõoke ütles, et prokuratuur alustas lihakombinaadi avalduse alusel kriminaalmenetlust paragrahvi järgi, mis käsiteleb omastamist.

“Uurimine on alles algstaadiumis ning seni, kuni süüdimõistvat otsust pole, ei saa me juhtumit kommenteerida,” lisas ta.

Virumaa Teataja andmetel omastati lihakombinaadist pikema aja jooksul tonnide viisi toodangut, sellega oli seotud mitu ettevõtte töötajat. Ajalehele on vihjatud, et kombinaadi lähedal oli ka üks salaladu, kuhu mitu tonni liha peidetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles