Algklasside õpilased kontrollisid oma liiklusalaseid teadmisi

, Rakvere politseiosakonna juhtivkonstaabel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru keskraamatukogus toimus kevadine liiklusviktoriin.
Lääne-Viru keskraamatukogus toimus kevadine liiklusviktoriin. Foto: Politsei

31. märtsil toimus Lääne-Viru keskraamatukogus juba traditsiooniks kujunenud kevadine liiklusviktoriin.


Lääne-Viru maakonna koolide viktoriini viis sel aastal läbi Viru teedekeskus koostöös Ida politseiprefektuuriga.

Viktoriinist osa võtnud erinevate koolide neljaliikmelised võistkonnad koosnesid III ja IV klasside õpilastest. Kokku osales viktoriinil 20 võistkonda.

Liiklusviktoriin koosnes 20 valikvastusega ülesandest. Vastamiseks oli võistkondadel aega 1 tund ja 20 minutit, ent esimesed lahendatud testid laekusid kohtunike lauale juba 15 minuti möödudes.

Sel ajal, kui korraldajad punkte kokku lugesid ja paremusjärjestust välja selgitasid, tutvustati lastele raamatukogu. Selgus, et enamik lastest külastas antud hoonet lausa esimest korda.

Parimate autasustamisel peeti kõiki osalejaid ja nende juhendajaid meeles väikse Viru teedekeskuse meene ning tänukirjaga. Kolme parima võistkonna liikmeid autasustati individuaalselt tänukirja, kinkekaardi ning politsei ja teedekeskuse meenetega.

Ida politseiprefektuuri korraldajameeskonda kuulusid Rakvere politseiosakonna konstaabel Siiri Kereme, juhtivkonstaabel Kady Tiinas ning Ida politseiprefektuuri korrakaitseosakonna preventsiooni- ja patrullitalituse juhtivkonstaabel Annela Floren. Viru teedekeskust esindas Külliki Õis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles