Aeroc sööstab täna teise pronksilahingusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aeroc Rakvere.
Aeroc Rakvere. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Kolmapäeva õhtul Pärnus Eesti võrkpallimeistrivõistluste esimeses pronksimängus Pärnu võrkpalliklubile 0:3 (18:25, 20:25, 21:25) alla jäänud Aeroc Rakvere üritab täna kell 19.30 Rakvere spordihallis algavas korduskohtumises kodupubliku toetusel nii hästi mängida, et kahe võiduni peetavas pronksiseerias poleks veel põhjust medaleid kaela riputada.


Nii nagu kombeks kujunenud, ei saa Aeroci pal­lurid ennast esimeseks mänguks vajalikult häälestatud, nii juh­tus tänavuses veerandfinaalseerias Võruga mängides ning ka poolfinaalis Tartu Pere Leiva vastu.



"Loodame nüüdki, et kodus läheb paremini, sest parandamisruumi on veel küllaga igal mängijal," arvas Aeroc Rakvere peatreener Mati Merirand medaliheitluse avalahingut kommenteerides.



"Pallingu vastuvõtt ei olnud meil Pärnus kõige parem, rünnakul esinesid põhiründajad suhteliselt ebaõnnestunult."



Tema sõnul jäi plussi ainult Ilmar Mõtus, nii Virko Vantsi kui Martti Juhkami eksisid liialt palju. "Kui vastase ühesest blokist ei suudeta punkti tuua, siis ei ole ka võitu loota," oli Merirand kriitiline.



Positiivne oli peatreeneri hinnangul Kaarel Pomerantsi ning Harri Palmari mängu tulek, mõlemad ründasid edukalt. Vastastest tõi ta esile Ardo Lünekundi, kes eksis kahekümne kuuest löögist vaid kahel korral. Üldiselt oligi pärnulaste edu pandiks rünnak: kui nemad eksisid rünnakul ainult 9 korda, siis Aeroci vastav näitaja oli 21.


Rakvere võistkond esines Pärnu VK vastu koosseisus Mait Murs, Ilmar Mõtus, Virko Vantsi, Martti Juhkami, Hendrik Kurik, Reimo Rannar ja libero Andrus Palberg. Pallimas käisid Kaspar Pomerants ja Roman Jelissejev, pikemat mänguaega said veel Harri Palmar ja Kaarel Pomerants.



Kui Rakveres peetav pronksiseeria teine kohtumine lõpeb Aeroc Rakvere meeskonna võiduga, selgitab medalivõitja kolmas mäng pühapäeval, 5. aprillil Pärnus.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles