Detsembris Rakveres esinev Sinine juhib Saksa muusikaedetabelit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinine tuli sel nädalal oma äsja ilmunud albumiga “Dreams Come True” esikohale Saksamaa ühes põhilises alternatiivmuusika edetabelis Deutsche Alternative Charts top 10.
Sinine tuli sel nädalal oma äsja ilmunud albumiga “Dreams Come True” esikohale Saksamaa ühes põhilises alternatiivmuusika edetabelis Deutsche Alternative Charts top 10. Foto: Internet

Rakveres 8. detsembril muusikafestivalil Darkland Fire III üles astuv ainus eesti bänd Sinine tuli sel nädalal oma äsja ilmunud albumiga “Dreams Come True” esikohale Saksamaa ühes põhilises alternatiivmuusika edetabelis Deutsche Alternative Charts top 10, mille iga nädal koostavad juhtivad DJd ja trendiennustajad.

Esikohal olev Sinine paneb pika puuga ära sellistele tuntud tegijatele, nagu on inglaste bänd Muse ja soomlaste 69 Eyes.

“Sain Saksa plaadifirma bossilt Adrian Hatesilt kirja, kus ta ei suutnud ära imestada, et album kohe alguses nii võimsa edu saavutab. Kindlasti on see hea märk ja tugevaks aluseks meie järgmisesse aastasse planeeritud Saksamaa tuurile,” ütles Sinise esinina, laulja-helilooja-produtsent Mauno Meesit.

Plaadi “Dreams Come True” avaloos “February” lööb kaasa vapustavalt kütkestav ja kaunihäälne Rootsi lauljatar Annmari Thim, kes on tuntud neoklassikabändide Arcana ja Angelic Foe vokalist. Kolmandat korda Rakveres toimuv neofolk / dark folk / industrial muusika festival Darkland Fire III pakub ainulaadse võimaluse kuulda seda kaunikõlalist duetti elavas esituses.

Albumilt leiab ka kohalikke edetabeleid vallutanud hiti “Teel”, milles laulab Mauno Meesitiga duetti särav Sandra Nurmsalu.

Sel nädalal on Sinise “Dreams Come True” ka Raadio 2 nädala plaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles