Esita päevapoliitilisi küsimusi president Toomas Hendrik Ilvesele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves.
President Toomas Hendrik Ilves. Foto: Toomas Huik / Postimees

Hea Virumaa Teataja lugeja!

Palju on räägitud sellest, et võim on inimestest kaugenenud, et president ei kuula rahvast. Tormaka ja pisut vastuolulise aasta lõpus on riigipea Toomas Hendrik Ilves andnud oma nõusoleku vastata kuue maakonnalehe – Virumaa Teataja, Sakala, Pärnu Postimehe, Valgamaalase, Järva Teataja ja Põhjaranniku – lugejate päevakajalistele küsimustele.

Küsimuste esitamiseks on aega 19. novembri hommikuni. Küsimusi saab esitada meili teel aadressil aarne.mae@ajaleht.ee või kirja teel, kui saata kiri toimetuse aadressil Pikk 8, Rakvere. Samuti saab küsimused lisada veebikeskkonnas www.virumaateataja.ee kommentaariumisse, kus kindlasti lisada enda nimi ja linn või küla, kus elatakse. Anonüümseid küsimusi arvesse ei võeta.

Toimetus teeb küsimustest valiku ning edastab need presidendi kantseleile. Presidendi vastused ilmuvad 1. detsembri ajalehtedes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles