Fotonäitus Põhjakeskuses näitab Eestimaa peresid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Rakvere Põhjakeskuses saab 18. novembrini vaadata MTÜ Oma Pere fotonäitust “Lapsed sünnivad südames”. Näitus, mille fotod tegi Katrina Tang ja tekstid tähendas üles Helen Michaels, on erinevatest Eestimaa peredest, keda ühendab märkimisväärne panus vanemliku hoolitsuseta laste heaks.

“See näitus räägib andestamisest, loobumisest, tingimusteta armastusest. Iga inimene võiks näitusele tulles mõelda eelkõige enda peale: kui ma olen ise õnnelik ja rahul, siis saan teistele ka midagi pakkuda,” rääkis MTÜ Oma Pere tegevjuht Sigrid Petoffer. “Võibolla mõelda, mida mina tean nende laste kohta, kellel ei ole vanemaid, kuidas mina saan aidata? Võibolla saan olla sõbraks mõnele lapsele, kes on lastekodus? Või uurida, mida tähendab võtta perre laps.”

Petofferi sõnul on tegu erakordse näitusega, sest tavaliselt ei ole lapsendajad nõus avalikkusele oma lugu rääkima. “Nad tegid seda sellepärast, et teisi julgustada,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles