Vihula vallavanem lahkub ametist

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihula vallavanem Priit Pramann.
Vihula vallavanem Priit Pramann. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Reformierakonda kuuluv Vihula vallavanem Priit Pramann astub pool aastat enne valimisi oma kohalt tagasi, jätkates karjääri erasektoris turvafirma piirkonnajuhina.


Pramann esitas vallavolikogule palve enda vallavanema ametist vabastamiseks alates 16. aprillist. Pramanni sõnul ei tulnud tagasiastumise otsus kergelt, kuid ametivahetuse põhiliseks argumendiks sai parem palk, mida uue töö eest pakutakse.

Vihula valla ajaloo staažikaima omavalitsusjuhina tuntud Priit Pramanni puhul on tegemist vallavanemaga, kes on pärast Võsu ja Vihula valla ühinemist 1999. aastal olnud ametis üle kolme aasta. Nagu ta ise tunnistas, on need aastad olnud paras väljakutse.

Reformierakonna Lääne-Virumaa piirkonna juht Kristiina Ojuland hindas Priit Pramanni vallavanemaks oldud aega väga kõrgelt. "Aga tema samm ei pea tähendama seda, et ta peaks poliitikast lahkuma, vastupidi, ma usun, et eelseisvatel kohalikel valimistel on Priit Pramann üks reformierakonna kandidaatidest," lausus Ojuland.
Uueks vallavanemakandidaadiks on praegune abivallavanem Madis Praks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles