Rahvastepallurid lähevad Viljandisse kulda püüdma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere reaalgümnaasiumi poisid (valges) ja tüdrukud (sinises) ning Rakvere põhikooli tüdrukud (rohelises) said õiguse mängida Viljandis finaalis.
Rakvere reaalgümnaasiumi poisid (valges) ja tüdrukud (sinises) ning Rakvere põhikooli tüdrukud (rohelises) said õiguse mängida Viljandis finaalis. Foto: Arvet Mägi

Rakvere koolide rahvastepalli­mängijad olid heas hoos spordihallis peetud Eesti Koolispordi Liidu Dumle rahvaste­palli piirkonna­võistlustel.


Neljandate-viiendate klasside õpilaste rahvastepalliturniiril oli läinud nädalal Rakvere spordihallis heitlemas paarkümmend võistkonda Virumaa ja Tallinna koolidest, et selgitada välja paremad tiimid, kes asuvad medaleid jahtima reedel, 23. novembril Viljandis peetaval finaalturniiril.

Rakvere mõõduvõtult said õiguse finaalis mängida nii poiste kui ka tüdrukute arvestuses esikoha pälvinud Rakvere reaalgümnaasiumi (RG) rahvastepallurid, tüdrukute turniiril teise koha saanud Rakvere põhikooli (PK) naiskond ning poistest teise koha saavutanud Narva Kreenholmi gümnaasiumi võistkond.

Piirkonnavõistluse finaalturniiril mängis nelja tugevama poiste tiimi hulgas ka Rakvere PK meeskond, kes kokkuvõttes sai kolmanda koha. Neljas oli Tallinna Kuristiku gümnaasium.

Tüdrukute turniiril sai Rakvere koolide järel kolmanda koha Kiviõli vene gümnaasium, neljas oli Tallinna Nõmme põhikool.

Rakvere RG võidukas naiskonnas mängisid Liis Laigu, Peppi Sophie Vehmanen, Stiina-Maris Paulus, Kadi-Liis Kivi, Kristiine Keren Kotiesen, Matilde-Marie Loorits, Jennifer Veismann ja Marie-Helene Saaver. Võistkonda juhendab õpetaja Eve Mõttus.

Rakvere PK võistkonda kuulusid Gerda Kull, Kaileen Geidik, Merily Liivaste, Kristel Sööt, Deelika Ljaš, Janelle Kuusemets, Liisa Rannaste, Marianne Ojasalu, naiskonda juhendab õpetaja Karin Põdra.

Poiste turniiril esikoha võitnud Rakvere RG esindus mängis koosseisus Alo Koppel, Tony Tammiksaar, Romet Viiber, ­Aimar Kuiva, Ragnar Leppikus, Martti Pilli, Sven Reiu, Mart Johannes Pariis. Võistkonda juhendab õpetaja Mikk Joorits.

Kolmandaks tulnud Rakvere põhikooli tiimis mängisid Rasmus Lempu, Martin Laandu, Sten Pukk, Marko Vahtra, Magnar Martins, Egert Aava, Anti Sults ja Ott Põdersalu. Juhendaja on õpetaja Märt Raam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles