Rakvere linnavalitsus korraldab elektrituru avamise teemalise infopäeva

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taastuvenergia kasutamine  tasakaalustab heitmekvoodi hindade tõttu kallineva põlevkivist toodetud elektri  hinnatõusu mõju.
Taastuvenergia kasutamine tasakaalustab heitmekvoodi hindade tõttu kallineva põlevkivist toodetud elektri hinnatõusu mõju. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnavalitsus korraldab neljapäeval, 29. novembril algusega kell 14.00 Rakvere Sotsiaalabikeskuses (Vilde tn 2a) huvilistele elektrituru avamise teemalise infopäeva, kus tutvustatakse erinevaid elektrimüüjate pakette ja võimalusi.

1. jaanuaril 2013 aastal avaneb Eestis elektriturg, mis tähendab, et elektritarbijad võivad endale ise valida elektrimüüja ja sobiva hinnapaketi. Turu avanemisest mõjutatud elektri hind moodustab igakuisest elektriarvest umbes kolmandiku, ülejäänud teenuse komponente nagu võrgutasu, taastuvenergia tasu ja maksud, elektrituru avanemine ei puuduta.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles