Töötute arvu kasv aeglustub tasapisi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööturuamet..
Tööturuamet.. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eelmise nädala lõpu seisuga on tööturuameti andmetel Lääne-Virumaal 2318 registreeritud töötut, nädalaga lisandus 56 inimest (eelmisel nädalal 89), neist 13 koondatut.


Kokku elab Lääne-Virumaal 29 800 tööealist inimest. Lääne-Virumaa on registreeritud töötuse protsent on 7,8, mis on mõningal määral väiksem vabariigi keskmisest.

Tööturuameti kohalikul osakonnal on tänase seisuga pakkumisel 45 töökohta.

Vabadest töökohtadest saab täpset informatsiooni tööturuameti koduleheküljelt www.tta.ee. Sealt saab teavet kõikides Eesti tööturuameti osakondades kirjas olevatest vabadest töökohtadest.

Ametlikel andmetel on kõige rohkem töötuid Võru- Valga- Ida-Viru ja Põlvamaal, kus ilma tööta on juba rohkem kui kümnendik tööealisest elanikkonnast.

Võrumaal on ametlikult registreeritud töötute arv juba 13,7. Kümne protsendi piirimaile on kõige lähemal Saaremaa ja Pärnumaa, kus registreeritud töötus 8,9 protsenti.

Kokku oli Eestis tänase seisuga 57200 registreeritud töötut, nädala jooksul lisandus 2015 (eelmisel nädalal 2415) uut.

Tööturuametil on pakkuda 1628 (eelmisel nädalal 1462) vaba töökohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles