Kingikott tegi meele rõõmsaks ja suu magusaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arne Kütt.
Arne Kütt. Foto: Meelis Meilbaum

Arne Kütt on Virumaa Teatajat lugenud ja tellinud juba peaaegu 40 aastat. Üle pikkade aastate naeratas talle loosiõnn ning kolmapäeval kõigi Virumaa Teataja tellijate vahel välja loositud kümnest kingikotist sai ühe endale just rakverlane Arne Kütt.

Staažikas lehelugeja leidis, et kogu selle aja kohta võib kokkuvõtvalt öelda, et pole ajalehel häda midagi, vajaliku info saab alati kätte. Lugemist alustab Kütt tavaliselt surmakuulutustest, siis loeb ülejäänud kuulutused läbi ning seejärel asub artiklite kallale.

Võidu järel käies antud intervjuu oli mehe elus esimene kord ajakirjaniku küsimustele vastata. Pika tellimisperioodi jooksul midagi võita oli Arne Küti jaoks samuti esmakordne.

Ka Olga Frintal võitis Virumaa Teataja tellijana kingikoti esimest korda, olles lehte tellinud 2008. aastast saadik ning plaanib seda teha elu lõpuni. “Kui ma siin linnas elan, siis tahan teada, mis siin toimub,” leidis Frintal.

Naine alustab lehelugemist kohe esimesest leheküljest. Igas lehenumbris ei olegi kõik asjad tema jaoks huvitavad, kuid teisel päeval jälle on. “Loomadest võiksite rohkem kirjutada,” tegi ta ettepaneku. Kõige rohkem meeldivad Olga Frintalile laupäevase lehe küsitlused, kus vastuse juures on ka vastaja pilt. Tema meelest on väga huvitav vastajatega kaasa mõelda ning mõtiskleda, kuidas ta ise antud küsimusele vastaks.

Kümme võitjat said kingiks padja või teki ning lisaks kingikoti, millest leidsid šokolaadi, mahla, limonaadi, verivorsti, peekonit, juustu ja küünlaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles