Koolinoored mängisid Kadrinas kiirmaleturniiril

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maletaja Peeter Priks.
Maletaja Peeter Priks. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere maleklubi jätkas noorte võistlussarja Kadrinas peetud kiirmaleturniiriga. Osalejaid oli Põlulast, Uhtnast, Rakverest ja Jänedalt kokku 17, võisteldi kolmes vanuseklassis.

Kõige nooremate – 1.-5. klassi õpilaste hulgas tuli nelja punktiga võitjaks Rakvere linna algkooli õpilane Kristjan Tropp. Teist kuni neljandat kohta jäid jagama kolm punkti kogunud Ainar Tropp, Hindrek Hannus ja Kirill Zolotarjov.

Põhikooliealiste konkurentsis saavutas esikoha 6,5 punkti kogunud Peeter Priks, teise koha sai Priit Roosiväli kuue ning kolmanda koha Gert Jõgiste 5,5 punktiga. Järgnesid neli punkti kogunud Silver Toom ja Järt Podekrat.

Gümnasistide turniiril oli kaks osalejat – Aleksander Aid Rakvere gümnaasiumist ja Gutnar Leede Rakvere reaalgümnaasiumist ning nad mängisid tavamalet. Seejuures nii tasavägiselt, et jäid jagama esimest-teist kohta.

Noorte võistlussari jätkub kevadisel koolivaheajal Rakveres, kus selguvad koolinoorte meistrid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles