Kellele anda Lääne-Viru vapimärk?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Maavalitsus kutsub maakonna elanikke ning asutusi ja organisatsioone tegema ettepanekuid, keda autasustada vapimärgiga, mis on kõrgeim maakondlik tunnustus.

Lääne-Viru maakonna vapimärk antakse inimesele, kes oma silmapaistva töö ja tegevusega kultuuri, spordi, hariduse, sotsiaal- ja tervishoiu, majanduse, maaelu arendamise jm valdkonnas on oluliselt kaasa aidanud Lääne-Virumaa arengule, samuti muude saavutuste eest, mis on toonud maakonnale au ja tunnustust. Kandidaat ei pea olema maakonna elanik.

Kirjalikku taotlust koos põhjendusega oodatakse Lääne-Viru maavalitsuses hiljemalt 23. jaanuariks  aadressil Fr. R. Kreutzwaldi 5, 44314 Rakvere või e-posti aadressil maavalitsus@l-virumv.ee. Kirja tuleb panna, kellele ja mille eest vapimärki taotletakse ning taotleja kontaktandmed. Lääne-Viru maakonna vapimärk antakse üle Eesti vabariigi 95. aastapäeva auks korraldataval maavanema pidulikul vastuvõtul 23. veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles