Ida-Viru endine maavanem asus tööle Viru Keemia Grupis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Breivel.
Riho Breivel. Foto: Erakogu

Alates 7. jaanuarist asub VKGsse juhatuse nõunikuna tööle endine Ida-Viru maavanem Riho Breivel, kelle ülesandeks saab olema fosforiidiarenduse projekti nõustamine.

Riho Breivel nimetas, et Eesti Vabariigi põhiseaduse § 5 räägib sellest, et Eesti loodusvarad ja loodusressursid on rahvarikkus, mida peab haldama säästlikult ja heaperemehelikult.

"Minu sügaval veendumusel ei saa me teha seda ilma meie riigi tegelikku maavarade potentsiaali objektiivselt ja targalt hindamata. Olles, tänu eelmisele ametpositsioonile, hästi tuttav VKG äriajamise kultuuriga, julgen vastu võtta uue väljakutse. Uues töös juhindun eelkõige riigi huvidest ja kohaliku kogukonna heaolu arvestades," rääkis Breivel.

VKG on Eesti suurim põlevkivi ümbertöötlemisettevõte, mille valduses on oma kaevandus, viis põlevkivi ümbertöötlemisvabrikut ning oma transpordi-, montaaži- ning energeetikaettevõte. Kontsern annab tööd rohkem kui 2 000 inimesele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles