Katlamaja hankele kvalifitseerus seitse firmat

BNS
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korsten.
Korsten. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

ASi Rakvere Soojus 1,7mega­vatise soojuskatlamaja rajamiseks korraldatud eelläbirääkimistega hankele kvalifitseerus kaheksast pakkujast seitse: AS Eesti Energia, OÜ Fortum Termest, Biomass OÜ, Agri­power OÜ, AS Tootsi Turvas, OÜ Avoterm, NSV Fram Ehitus OÜ.


Ühe firma esitatud pakkumine ei vastanud hanketingimustele.



Rakvere Soojuse juhatuse liige Sven Trofimov rääkis, et järgmise sammuna teeb Rakvere Soojus hankele kvalifitseerunud firmadele ettepaneku pakkumiste tegemiseks - saadab neile vajalikud dokumendid ehk katlamaja ehitamise plaanid, joonised ja lepingud. Trofimov selgitas, et hankeobjektiks pole mitte katlamaja rajamise maksumus, vaid soojusenergia hind, millega katlamaja ehitaja Rakvere Soojusele soojust müüma hakkab.



"Nemad peavad nüüd välja arvutama, palju neil investeering on, ja sealt tuleb välja see hind, millega nad on valmis Rakvere Soojusele soojust müüma," lausus Trofimov ja lisas, et seejärel valib ettevõte esitatud pakkumiste seast välja kõige madalama hinnaga pakkumise.



Praeguse plaani järgi peaks uus katlamaja hakkama Rakvere linnale soojust andma 2010. aasta alguses. Rakvere Soojusele kuulub seitse katlamaja Rakvere linnas ja üks katlamaja Näpil koos kaugküttevõrkudega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles