Toonart Rääsk ostis kogu Põhjakeskuse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjakeskus.
Põhjakeskus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Ettevõtja Toonart Rääsk, kes suurendas novembri lõpus oma osalust Rakvere Põhjakeskuses, omandas detsembris kogu keskuse.

11. detsembril kirjutas Äripäev, et majutus- ja kinnisvaraäris tegev Toonart Rääsk ostis 18% Balti Teenused OÜst, kellele kuulub Lääne-Virumaa üks kallimaid kinnisvaraobjekte – Rakvere Põhjakeskus.

Rääsk on Rakvere Põhjakeskuse projektis osalenud juba 2007. aastast, Põhjakeskust hakkas ehitama pankrotistunud autoärimees Toomas Rüütmann, algselt oli sellele kohale plaanis rajada Peugeot’ esindus.

Põhjakeskuse arendamisel oli Rüütmanni partneriks Kobe Investmentsi omanik Veljo Kuusk, kes omakorda kaasas oma äripartneriks Rääski. Kuna Rüütmannil polnud raha, siis liikus tema osalus mingil hetkel Kuuse ja Rääski kätte.

Aasta alguses lahkus Põhjakeskuse juhatuse liikme kohalt seal viis aastat ametis olnud Andres Rjabov, tema asemel sai kaubanduskeskuse uueks juhatuse liikmeks Tiiu Onga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles